Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Декларацію про медичне обслуговування

Дата: 21.08.2018 10:47
Кількість переглядів: 677

Голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій підписав декларацію про медичне обслуговування.

Фото без опису

14 серпня 2018 року Назарій Іванович Павлій, надавши необхідні для реєстрації відомості уклав відповідну декларацію із сімейним лікарем, завідуючою амбулаторії с. Велятино - Запотічною Надією Станіславівною.

«Вчора я підписав декларацію з сімейним лікарем, якому довіряю найважливіше, що є у кожної людини - своє здоров’я. Тож, закликаю Велятинців та загалом мешканців Хустщини не зволікати, обрати свого лікаря та укласти відповідну декларацію», - наголосив Назарій Іванович.

Нагадуємо, що від 2 квітня 2018 року медицина для українців стає більш доступнішою та зручнішою. З початку кампанії «Лікар для кожної сім’ї» кожен мешканець Хустського району може обрати собі терапевта, педіатра або сімейного лікаря, в якого він виявить бажання обслуговуватися.

Відтепер вибір медичного закладу та лікаря не залежить від місця проживання чи реєстрації. Крім безпосереднього обстеження та лікування, медпрацівники первинної ланки, в разі необхідності, видаватимуть направлення до вузькопрофільних спеціалістів, виписуватимуть рецепти на ліки, в тому числі й на ті медикаменти, котрі потрапляють під програму «Доступні ліки» - це безкоштовні ліки в аптеці, за які платить держава.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь