Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

8 травня біля Монументу Слави відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2019 13:46
Кількість переглядів: 1285

Фото без описуЗа участі представників влади, ветеранів, учасників АТО, представників підприємств, установ та організацій, засобів масової інформації, громадськості району.

Ведучі урочистого мітингу проникними, хвилюючими словами доносили до присутніх священну пам’ять про героїв, що полягли на фронтах Другої світової війни. Ми у вічному боргу перед тими, хто віддав своє життя в боротьбі за Перемогу, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю…

Зі словами подяки до ветеранів Другої світової війни та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни звернулись голова районної державної адміністрації Назарій Павлій, голова районної ради Юрій Іванчо, голова міськрайонної Ради Ветеранів України Іван Білич.

Назарій Павлій подякував сивочолим ветеранам, учасникам Другої Світової війни, учасникам дій на території інших держав та учасникам АТО за мужність і самовідданість, вірність обов’язку і стійкість духу у війні з небезпечним супротивником, адже ми повинні бути єдиним цілим в подоланні всіх негараздів, які випали на долю України.

- Всім хто боровся за наше майбутнє – низький уклін, а тим кого немає з нами – вічна пам’ять від кожного з нас, пам’ять, яка повинна передаватися з покоління в покоління, яку ми з вами повинні нести через віки, - відзначив Назарій Іванович у своєму виступі.

Пам’ять загиблих захисників Батьківщини, а також всіх ветеранів, хто не дожив до сьогоднішнього дня, вшанували хвилиною мовчання. У їх честь пролунав військовий салют.

Хвилюючим і проникливим був виступ учнів хореографічного відділу Велятинської ДМШ « Присвята загиблим синам України».

Завершився захід покладанням вінків та квітів до пам’ятника. Далі традиційно ветеранів запросили скуштувати справжню солдатську кашу та випити бойових 100 грамів.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

                                                 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь