Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профінформаційний захід в Хустській райдержадміністрації

Дата: 20.02.2019 10:34
Кількість переглядів: 1361

Фото без опису 13 лютого, в малому залі Хустської райдержадміністрації відбувся профінформаційний груповий захід для молоді. В заході взяли участь діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також їх опікуни. 

Кардинально важливою та значущою в сьогоденні є проблема оптимального визначення учнівською молоддю свого професійного майбутнього. Саме з цією метою Хустська міськрайонна філія Закарпатського обласного центру зайнятості проводить активну профорієнтаційну роботу, зокрема – пропонує молоді пройти психодіагностичне тестування на сучасній платформі «Моя професія: консультаційна мережа». 
 

Всі присутні отримали інформаційні буклети і запрошені до центру зайнятості для реєстрації на онлайн платформі щодо визначення професійної спрямованості. В ході зустрічі фахівець центру зайнятості Мар’яна Боїшко поінформувала присутніх про ситуацію на місцевому та регіональному ринках праці, затребувані професії, вимоги роботодавців до майбутніх співробітників, провідні ринкоутворюючі підприємства, а також про професії та спеціальності які можна здобути в професійно-технічних та вищих навчальних закладах міста та області.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь