Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАКАРПАТТЯ ПРОДОВЖУЄ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЕКТІВ ЗІ СТВОРЕННЯ СУЧАСНИХ ЦЕНТРІВ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 22.12.2018 10:22
Кількість переглядів: 564

 В області триває робота, спрямована на збільшення кількості ЦНАПів – своєрідної візитівки місцевої влади, що має за мету створити нову корпоративну культуру, орієнтовану на кожного відвідувача. На сьогодні в краї успішно надають відповідні адмінпослуги 19 ЦНАПів – як районних, так і міських в окремих населених пунктах.
 

Протягом останнього часу нові Центри надання адміністративних послуг з’явилися у містах Хуст та Тячів, які функціонують паралельно із районними ЦНАПами при райдержадміністраціях. 
 

Наразі ведуться роботи зі створення прозорої системи надання адміністративних послуг через будівництво сучасного ЦНАПу в с. Тур’ї Ремети Перечинського району. Нова структура відповідатиме потребам населенням та стандартам, визначеним Мінрегіоном. Закарпатська облдержадміністрація опрацьовує пропозиції від районів області з тим, аби розробити перспективний план розвитку мережі центрів надання адмінпослуг, орієнтований на всебічну доступність до сервісу кожному мешканцю Закарпаття. 

Нагадаємо, що головними цілями діяльності ЦНАПів є: – подолання застарілих стереотипів діяльності державного сектору і формування нового підходу в наданні адміністративних послуг; – значне спрощення процедури отримання послуг та забезпечення високого рівня сервісу обслуговування, зокрема, за рахунок чітко регламентованих державою вимог до процедур надання адмінпослуг; – створення сприятливого клімату у взаємодії держави та громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь