Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Культура - жила! Живе! І буде жити!"

Дата: 09.11.2018 10:16
Кількість переглядів: 622

Фото без опису"Культура - жила! Живе! І буде жити!" – під таким девізом пройшло відзначення професійного свята працівників культури Хустщини.

Урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва пройшли, 8 листопада, в сесійній залі Хустської районної ради.

Участь у заході взяли заступник голови районної державної адміністрації Михайло Попович, голова районної ради Юрій Іванчо, заступник голови районної ради Михайло КалиничФото без опису

Михайло Попович від імені голови районної державної адміністрації Назарія Павлія та від себе особисто привітав усіх працівників культури та майстрів народного мистецтва району з їхнім професійним святом. Зокрема наголосив, що працівники культури району стоять на сторожі культурних здобутків та традицій, пропагують моральні принципи і вносять яскравий та неповторний внесок у життя Хустщини. Подякував за те, що діляться часточками своєї душі, дбаючи про настрій тих, кому дарують красу мистецтва.

Також до слів привітання долучилися голова районної ради Юрій Іванчо та начальник відділу культури райдержадміністрації Світлана Дзяпко.

Кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва району за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі нагороджено грамотами, а найбільшою несподіванкою було нагородження працівників за 6-ма номінаціями:

І. «Я за культуру»;
ІІ. «Краща сільська бібліотека»
ІІІ. «Кращий клубний заклад»
ІV. «Культура у моєму серці назавжди»;
V. «Гордість культури» 

VІ. «Золоті ювіляри»

Неабиякої урочистості святу додали і виступи вихованців культурних закладів району. Юні таланти радували віршами, піснями та грою на музичних інструментах.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь