Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безробітним Хустщини презентували нового роботодавця - торгівельну мережу «Епіцентр К»

Дата: 17.12.2018 10:12
Кількість переглядів: 634

Фото без описуРезультатом ефективної форми співпраці з роботодавцями фахівців Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є зустрічі з роботодавцями та проведення Презентацій роботодавця.   

 

14 грудня 2018 року гостем такого заходу, що проводився для шукачів роботи та безробітних,  була представник національної мережі торгівельних центрів «Епіцентр К» - менеджер з персоналу гіпермаркету «Епіцентр-К» міста Ужгород .

 

Під час свого виступу менеджер з персоналу Йолана Лебедєва розповіла про історію створення гіпермаркетів у Мукачеві, Ужгороді та в Україні та здійснила презентацію проекту «Епіцентр-К»  - торгівельного  центру міста Хуст, який ще тільки будується, та відкриття, якого заплановане на березень 2019 року. Акцентувала увагу присутніх на важливості кожного працівника «Епіцентру К» для керівництва цієї національної торгівельної мережі, тому «формування дієвого кадрового резерву є питанням № 1 в нашій мережі».

 

Йолана розповіла про структуру Хустського підрозділу, про вакантні місця, вимоги до працівників щодо освіти та стажу роботи, належні умови праці, оплату праці, графік роботи, забезпечення спецодягом та харчуванням, повний соціальний пакет, що передбачає медичне обслуговування та страхування, та інші соціальні гарантії.

 

Фахівці служби зайнятості розповіли присутнім про ситуацію на ринку праці, про потребу в професійному розрізі, про послуги, які надає центр зайнятості.

 

За участі понад 30 шукачів роботи «Презентація роботодавця» пройшла дуже цікаво та інформатФото без описуивно. Присутні отримали вичерпні відповіді на питання та заповнили анкети, що сприятиме їхньому подальшому працевлаштуванню.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь