Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведення робіт із перезатарення небезпечних речовин.

Дата: 10.09.2018 10:12
Кількість переглядів: 651

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Як ми інформували попередньо, на території колишнього ВАТ «Агрокомплекс» в с. Рокосово відбулася кража металу із ємності, у якій зберігалися отрутохімікати, шляхом часткової вирізки стінки металевої цистерни, через що виникла загроза, в разі тривалих дощових опадів, розмиву відкритих, непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин (ХЗЗР), і, як наслідок, забруднення ґрунтовних вод, що могло призвести до важких та небезпечних наслідків.

З ініціативи депутата Закарпатської обласної ради Білецького Мирослава Золтановичу було терміново скликано засідання комісії ТЕБ та НС при Закарпатській обласній державній адміністрації, де розглянуто питання першочергових заходів та виділення із обласного бюджету коштів для проведення робіт із перезатарення небезпечних речовин.

«В подальшому ми провели відповідні засідання районної комісії ТЕБ та НС, здійснили підготовчі організаційні роботи разом із Рокосівським сільським головою Павлом Івановичем Джугою, заручилися підтримкою Романа Васильовича Гудака, начальника управління ДСНС в Закарпатській області, за сприяння якого, зокрема, до робіт було залучено аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС України у Рівненській області, оскільки в остан?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.ніх наявна ліцензія на проведення відповідних робіт», - коментує голова Хустської РДА Назарій Павлій.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

«Станом на сьогодні роботи практично завершені. Отрутохімікати перевантажені у бетонні контейнери і законсервовані. Ці заходи унеможливлять розмивання їх дощем та, як наслідок, потрапляння у грунтові води. На сьогоднішній день разом із секретарем бюджетної комісії Закарпатської обласної ради Мирославом Золтановичем Білецьким продовжуємо працювати над виділенням відповідних коштів із державного бюджету з метою повної утилізації відходів. Однак, найбільша проблема полягає в тому, що на сьогодні у двох організацій, які могли провести роботи по утилізації відходів в Україні, закінчився термін дії ліцензій, що, по суті, унеможливлює логічне дозавершення цього процесу. Тож, у разі виділення коштів, можемо зіштовхнутися із проблемою відсутності фірми, яка би могла взятися за виконання цих робіт. Але, як кажуть, все по черзі».

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь