Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Хустщині відзначили День захисника України

Дата: 13.10.2018 10:06
Кількість переглядів: 806

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.12 жовтня перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Сабадош, заступник голови районної державної адміністрації Михайло Попович, заступник голови районної ради Михайло Калинич, заступник міського голови Роман Щербан, військовий комісар Василь Зубатов взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення в районі Дня захисника України. Захід відбувався у малій залі райдержадміністрації, у форматі круглого столу, за участі військовослужбовців, волонтерів, керівників громадських організацій, представників відділу охорони здоров’я РДА, окремих установ, організацій та служб району, які практично щодня взаємодіють з учасниками бойових дій.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Від імені голови районної державної адміністрації Назарія Павлія з теплими словами привітання до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сабадош та відзначив грамотами Закарпатської обласної державної адміністрації та Хустської районної державної адміністрації за сумлінне виконання службових обов'язків, старанність, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня захисника України учасників антитерористичної операції на Сході нашої країни.

Опісля присутні обговорили і нагальні проблеми, які наразі хвилюють учасників АТО: пільги на житлово-комунальні послуги, безкоштовних лікарських засобів, забезпечення належного медичного обслуговування, виплати матеріальної допомоги тощо. На всі питання були надані компетентні відповіді та деякі взяті на виконання і контроль.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

Під час зустрічі було наголошено, що районна влада завжди залишається відкритою, як для спілкування, так і для вирішення проблем кожного учасника бойових дій, кожної людини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь