Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

IZAFEST-2018

Дата: 05.09.2018 10:06
Кількість переглядів: 646

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.02.09.2018 року відфестивалила столиця лозоплетіння. З нагоди відзначення 641-шої річниці з Дня заснування села було влаштовано грандіозний захід – IZAFEST-2018, який відбувся за сприяння та фінансової підтримки народного депутата України - Валерія Лунченка, депутата Закарпатської обласної ради - Мирослава Білецького.

Цього дня фестиваль відвідали і перший заступник голови Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош, голова Хустської районної ради Юрій Іванчо та його заступник Михайло Калинич.

Захід був наповнений місцевим колоритом. Проводилися конкурси «Май ипний газда» та «Май ипна газдиня», а також кожна вулиця села представила виставку виробів лозоплетіння для конкурсу «Май парадна вулиця Ізи».?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

Вперше було вручено спеціальну нагороду «Гордість Ізи» людям, котрі мають особистий внесок у розвиток народного промислу лозоплетіння – нащадку засновника лозоплетіння в с. Іза Михайлу Кашкову та майстру-лозарю, переможцю багатьох міжнародних виставок Василю Чохняю, котрий, до всього, є автором символу фестивалю «Ізянської кошарки».

Тематичні, креативні фотозони, насичена концертна програма, цікаві призи та розваги – все це подарувало масу хороших вражень та гарних емоцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь