Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА ХУСТЩИНІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ.

Дата: 03.09.2018 09:54
Кількість переглядів: 660

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Днями голова Хустської РДА Назарій Іванович Павлій здійснив робочий візит в Горінчівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де ознайомився зі станом підготовки до нового 2018/2019 навчального року.

У ході робочого візиту було обговорено питання підготовки закладу освіти в цілому, та зокрема, акцентовано увагу на низці важливих подій щодо організації навчального середовища та втілення в практику Концептуальних засад: “Нова українська школа – нові підходи до навчання”.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

Адже тут для першокласників вже придбано парти й стільці, кожен клас обладнано дошкою аудиторною для написання крейдою й маркером та з магнітною поверхнею, а робоче місце вчителя стало сучасним і модернізованим.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Також у ході роботи було з'ясовано основні проблеми й окреслені шляхи їх вирішення, поставлені конкретні завдання щодо впровадження в практику положень ”Нової української школи“, аби учням були створені комфортні умови для отримання якісних освітніх послуг.

Окремо висловлюємо щиру подяку всім тим, хто доклав зусиль до підготовки шкіл району до нового навчального року, зокрема працівникам освітньої галузі району, а також депутатському корпусу Хустської районної ради, депутату Закарпатської обласної ради Мирославу Золтановичу Білецькому, які доклали максимум зусиль для вирішення питання відносно забезпечення шкіл ра?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.йону сучасними меблями та приладдями для початкових класів НУШ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь