Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 листопада 2018 року у великому залі відбулося четверте засідання одинадцятої сесії Хустської районної ради VII скликання

Дата: 15.11.2018 09:21
Кількість переглядів: 603

Фото без опису14 листопада 2018 року у великому залі Хустської районної ради відбулося четверте засідання одинадцятої сесії Хустської районної ради VII скликання. У роботі сесії взяли участь: голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій, а також присутні 24 депутати районної ради, керівники відділів та управлінь Хустської районної ради та райдержадміністрації, представники правоохоронних органів, селищний та сільські голови.

Порядок денний включав низку питань, які напередодні були ретельно розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій та на президії районної ради.

Засідання розпочалось зі зміни головуючого на сесії. Отож, голова Хустської районної ради Юрій Іванчо передав головування на сесії своєму заступнику Михайлу Калиничу. Причиною такого рішення став розгляд питання про поновлення на посаді голови Фото без описуради Олександра Пацкана.

Затвердивши порядок денний, депутати активно перейшли до розгляду його питань. Позаяк, за останній час розгорнулись дискусії навколо рішення Львівського апеляційного адміністративного суду щодо поновлення на посаді голови Хустської районної ради Олександра Пацкана, то районними обранцями було вирішено прийняти рішення шляхом таємного голосування. Так, кожен депутат, отримавши бюлетень, мав змогу проголосувати «за» або ж «проти».

Обрана комісія, провівши голосування та обрахунок, оголосили результат. Голова лічильної комісії - Сабадош В.М., зачитав протокол, так, з присутніх 24 осіб – 22 голоси «проти» поновлення Пацкана О.М. на посаді та 2 голоси «за».

Так, вирішивши основне питання за порядком денним перейшли до не менш важливих наступних: бюджетні питання на 2019 рік, земельні питання, прийняття та внесення змін до декількох районних Програм.

Фото без описуПо всіх питаннях порядку денного були прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь