Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТЕБ та НС, проведення якої відбулося на звернення Вишківського селищного голови, здійснено часткову очистку другої опори мосту через р. Тиса від наносів деревини та сміття.

Дата: 19.10.2018 19:17
Кількість переглядів: 604

Фото без описуНа виконання рішення комісії ТЕБ та НС, проведення якої відбулося на звернення Вишківського селищного голови, здійснено часткову очистку другої опори мосту через р. Тиса від наносів деревини та сміття.

«Такі заходи маємо вживати задля недопущення виникнення надзвичайної ситуації, - наголошує голова Хустської РДА Назарій Павлій, - а тому нами було прийнято рішення про виділення коштів на відповідні роботи.

Відтак, 18 жовтня, рятувальники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, спільно з водолазами, здійснювали очистку опор моста, адже тут накопичилось чимало сміття, що нанесло водою. Стан підмостових русел та мостових опор безпосередньо впливає на пропуск води під час паводків, тож їх відповідність має постійно перебувати під наглядом компетентних служб.Фото без опису

Крім цього, ми також напрацьовуємо можливість вирішення питання щодо реставрації моста спільно із депутатом Закарпатської обласної ради, секретарем бюджетної комісії - Мирославом Білецьким Myroslav Biletskyi, позаяк міст знаходиться в аварійному стані, частина опор мосту постійно піддається дії води і, як наслідок, опори пошкоджуються, що в свою чергу може нести більшу загрозу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь