Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профконсультаційні заходи в Рокосівській школі.

Дата: 14.12.2018 09:15
Кількість переглядів: 530

Фото без описуОдним із головних завдань у житті кожної людини є знайти своє покликання і обрати професію, яка максимально відповідає здібностям людини. Саме тому, працівники Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості завітали до учнів 8-11-х  класів Рокосівської школи, щоб допомогти їм зробити правильний вибір майбутньої професії.

 

Учні із задоволенням слухали про професії, які є найбільш актуальними на ринку праці, зокрема про робітничі, ті, яких навчають в навчальних закладах Хустщини, адже сьогодні в нашому регіоні найбільш потрібні висококваліфіковані робітники. Учням було запропоновано пройти тестування за методиками, що визначають схильність особи до певного типу професій згідно особистісних здібностей, умінь та навичок.

 

Загалом, в заходах, які провели фахівці служби зайнятості, взяло участь майже 150 учнів, які з великим задоволенням ділились враженнями стосовно своїх планів на майбутнє. Будем сподіватись, що цей захід стане у нагоді учням при виборі їх майбутньої професії.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь