Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 жовтня 2018 року, з нагоди Дня визволення міста Хуст від німецько-фашистських загарбників відбулося покладання квітів до Монумента Слави.

Дата: 24.10.2018 15:07
Кількість переглядів: 656

24 жовтня 2018 року, з нагоди Дня визволення міста Хуст від німецько-фашистських загарбників відбулося покладання квітів до Монумента Слави.

Вшанувати героїчний подвиг і жертовність Українського народу у Другій світовій війні взяли представники районної та міської влади, ветеранських організацій, волонтери та громадськість.

Присутні поклали вінки до пам’ятника й хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв.

Крім того, у приміщенні районної ради, архівним відділом райдержадміністрації відкрито виставку, присвячену 74-ї річниці з Дня визволення міста Хуст від фашистських загарбників.

Цього ж дня, від імені голови районної державної адміністрації Назарія Павлія, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сабадош вручив грамоту - учаснику Другої світової війни Чижмарю Івану Степановичу за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, військово-патріотичне виховання молоді, активну громадську позицію та з нагоди 74-ї річниці визволення міста Хуст від німецько-фашистських загарбників.

Подвиг воїнів-визволителів нашого краю у Другій світовій війні – це приклад мужності і героїзму, яскравий взірець для наслідування представників прийдешніх поколінь, справа честі кожного з нас, щоб вислів «ніхто не забутий, ніщо не забуте» і надалі залишався головним моральним принципом нашого життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь