Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рокосівські школярі відвідали Хустський відділок поліції

Дата: 17.05.2019 09:05
Кількість переглядів: 1243

Фото без опису16 травня, Хустською міськрайонною філією Закарпатського обласного центру зайнятості, було проведено професіографічну екскурсію для 26 учнів 8-10 класів  Рокосівської  загальноосвітньої школи, до Хустського відділу поліції  Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, де у дітей була можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємось в найскладніших ситуаціях.
 

Капітани поліції в Закарпатській області Олександр Кучерявий та Іван Когут розповіли підліткам про професію поліцейського.
 

Звичайно, екскурсія розпочалась з чергової частини. Діти ознайомилися з роботою слідчо-оперативних груп, які за повідомленням чергового вирушають на місце скоєння злочину, з порядком реєстрації повідомлень та заяв про правопорушення і події, та подальше реагування  працівників  поліції. Далі підлітки мали змогу побачити кімнату для затриманих, ізолятор тимчасового утримання, та навіть зазирнули у монітори з відеонагляду. Капітани поліції Олександр Кучерявий та Іван Когут детально розповіли підліткам про професію поліцейського.
 

Особливу цікавість учні виявили при демонстрації спеціальних засобів, амуніції та вогнепальної зброї, які дуже допомагають Хустським полісменам в їхній службі. Хлопці і дівчата були в захваті та приємно враженні гостинністю правоохоронців. 
 

Проведення подібних екскурсій – надзвичайно позитивна та корисна практика. Такі заходи розвивають почуття особистої відповідальності, формують рівень довіри дітей до працівників поліції.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь