Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій з робочим візитом відвідав Хустську районну лікарню

Дата: 12.09.2018 08:47
Кількість переглядів: 2712

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій з робочим візитом відвідав Хустську районну лікарню, а саме приміщення відділення інтервенційної кардіології, яке нещодавно запрацювало.

Разом з головою районної державної адміністрації відділення відвідали голова Хустської районної ради Юрій Іванчо та директор інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова, академік Василь Лазоришинець.

Відкриття відділення інтервенційної кардіології саме на базі Хустської районної лікарні є цілком обґрунтованим та доцільним. Зокрема, було враховано географічне розташування, відстань від Ужгорода до найвіддаленішого куточка області, час, який доводиться долати для того, щоб надати хворому невідкладну допомогу,- коментує Назарій Іванович.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

У відділенні інтервенційної кардіології хворі отримують всі необхідні послуги - від консультацій, діагностики до оперативного втручання. Тут встановлено обладнання, яке відповідає сучасним європейським стандартам. Працюють висококваліфіковані спеціалісти, які проходять навчання у Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова. Також обладнано і реанімаційне відділення, куди потрапляють важкохворі пацієнти, які потребують реанімаційної допомоги: з гострим інфарктом міокарда, порушенням ритму серця та в критичних станах, що загрожує життю. Так, лише за короткий період було проведено кілька десятків операцій та врятовано відповідну кількість життів.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Реалізація проекту стала можливою за рахунок коштів, виділених Світовим банком, а також відповідного співфінансування із обласного бюджету, зокрема за підтримки депутата Закарпатської обласної ради, секретаря бюджетної комісії Мирослава Білецького.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь