Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МІНОБОРОНИ: ПІД ЧАС ПРОХОДЖЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗБОРІВ РЕЗЕРВІСТИ ОТРИМАЮТЬ ГРОШОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Дата: 07.12.2018 08:25
Кількість переглядів: 510

Фото без описуВ повітряному командуванні «Захід» розпочалися збори оперативного резерву першої черги, під час яких резервісти не лише перевірять себе, а й удосконалять професійні навички. Більше сотні бійців візьмуть участь у навчальних зборах.
 

Головною метою зборів є перевірка готовності мобілізаційного резерву у випадку необхідності доукомплектування бойових підрозділів зі складу оперативного резерву першої черги та відновлення  навченості тих, чиї посади визначають боєздатність.
 

Напередодні бійці з бойовим досвідом були оповіщені та викликані до військкоматів. Під час формування команд резервісти ознайомлені з основними положеннями законодавства з питань тилового, фінансового, соціального забезпечення та порядку проходження зборів.
 

Сьогодні ж на базі військових частин повітряного командування «Захід» розгорнуті пункти прийому особового складу та залучені кращі фахівці за напрямками програми підготовки. Протягом двадцяти днів викликані з резерву фахівці пройдуть всі етапи військової підготовки, підвищать рівень індивідуальної та фахової підготовки, зокрема - відновлять базовий рівень знань. Крім того, для військовозобов'язаних створено відповідні побутові умови розміщення задля якісної підготовки.
 

Варто зазначити, що основними пріоритетами підготовки резерву є формування спроможностей резервістів щодо виконання завдань та відповідність змісту підготовки завданням, які визначені військовим частинам.
«Щоб дати відсіч збройній агресії, потрібно своєчасно та ретельно підготувати й людські резерви. Заходи плануємо завершити так, щоб надати можливість усім військовозобов’язаним повернутися до своїх домівок напередодні католицького Різдва та зустріти його у родинному колі», - зазначив начальник відділу персоналу  - заступник начальника штабу полковник Ігор Мацюк.

 

Також слід зауважити, що під час проходження навчальних зборів резервісти отримають грошове забезпечення, крім того, за ними зберігається заробітна плата за місцем роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь