Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева наради, яку провів голова райдержадміністрації Назарій Павлій з керівниками структурних підрозділів РДА, установ та організацій району.

Дата: 10.09.2018 16:56
Кількість переглядів: 678

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Про найважливіші питання, які стоять на порядку денному Хустського району йшлося сьогодні, 10 вересня 2018 року, під час щотижневої наради, яку провів голова райдержадміністрації Назарій Павлій з керівниками структурних підрозділів РДА, установ та організацій району.

В ході наради присутніми було розглянуто найважливіші проблемні питання та обговорено орієнтовний план роботи на поточний тиждень.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

Особливий акцент у ході наради був зосереджений на питаннях, таких як: підготовка закладів освіти, культури, охорони здоров’я до опалювального сезону, проведення тендерних процедур та укладення договорів по ремонту доріг місцевого значення, підготовка до осіннього призову на строкову службу, призначення населенню району субсидій, проведення тендерних процедур по закупівлі енергоносіїв бюджетними установами району, про хід медичної реформи в первинній ланці, участь представників Хустського району на святкуванні Дні Добросусідства України з Польщею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь