Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнський тиждень права - масштабна серія заходів

Дата: 10.12.2018 08:21
Кількість переглядів: 573

Фото без опису10 грудня в Україні стартує Всеукраїнський тиждень права - масштабна серія заходів, покликаних сприяти підвищенню правової освіченості та правової свідомості громадян.
 

«Всеукраїнський тиждень права – масштабний просвітницький проект Мін’юсту, який проводиться з нагоди святкування річниці Загальної декларації прав людини. Цього року Тиждень права відбуватиметься вже одинадцятий раз. Наша мета - досягнення максимальної поінформованості громадян щодо їхніх прав та шляхів їх захисту», - зазначив Міністр юстиції Павло Петренко.
 

Всеукраїнський тиждень права розрахований на те, щоб привернути максимальну увагу органів державної влади та суспільства до тих правових проблем, які виникають, до необхідності захисту прав людини. 
По всій Україні органи державної влади та громадські організації будуть проводити різноманітні заходи, спрямовані на правопросвітництво – на те, щоб розповісти людям, які у них є права, як ними скористатись і як їх захистити.

Долучайтеся!
 

Всеукраїнський тиждень права започатковано відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2008 року №1149 «Про Всеукраїнський тиждень права», і проводиться він щороку в тиждень, що включає 10 грудня – Міжнародний день прав людини. Дане свято засновано 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. Двома роками раніше ООН ухвалила Загальну декларацію прав людини, що стала першим міжнародним документом, в якому чітко сформульовані положення про права людини. У 2018 році відзначається 70-та річниця Загальної декларації прав людини.

З програмою Всеукраїнського тижня права можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/file/d/19ZltaSTo2UNgedU8Eth9Wu1v9BYhRZRj/view?fbclid=IwAR0BhU1b4BmOhrdk18DgW3nlFYsTdFePEu1UIQeu1PhEQitHE24y6uLZPo4

Відеоматеріали за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Ttzhpw5l758


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь