Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Випускники Драгівської та Золотарівської шкіл знайомились з навчальним закладом.

Дата: 13.12.2018 08:17
Кількість переглядів: 590

Фото без описуЗ метою надання практичної допомоги учнівській молоді з питання вибору майбутньої професії, 12 грудня, Хустською міськрайонною філією Закарпатського обласного центру зайнятості організовано та проведено презентацію Хустського професійного ліцею, для учнів випускних класів Драгівської і Золотарівської загальноосвітніх шкіл. 
 

 

Презентуючи навчальний заклад, заступник директора з навчально-виробничої роботи Хустського професійного ліцею Михайло Волощук звернув увагу на його безумовні переваги, а саме: стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, сучасну матеріально-технічну базу та впровадження новітніх технологій, комфортну атмосферу в процесі навчання та детально розповів про підготовку фахівців за спеціальностями, фахівців з яких готує ліцей, а саме:Фото без опису

 

штукатур; лицювальник-плиточник; маляр;
монтажник санітарно-технічних систем; газозварник;
слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; рихтувальник кузовів;
монтажник гіпсокартонних конструкцій; штукатур; маляр;
електрогазозварник;
слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

 

Начальник відділу активної підтримки безробітних Мар’яна Боїшко надала інформацію школярам щодо можливості проходження профдіагностичного тестування за новітніми методиками щодо вибору майбутньої професії, представленими на «Платформі державної служби зайнятості з профорієнтації та розвитку кар’єри», та «Моя професія: консультаціФото без описуйна мережа».
 

В ході презентації навчального закладу школярам було запропоновано відвідати виробничі майстерні і кабінети професійно-теоретичної підготовки. Наприкінці заходу 44 учні отримали інформаційні буклети навчального закладу. 
 

Всі були задоволені такою зустріччю, переконалися, що, обираючи професію, необхідно обов’язково врахувати свої нахили, здібності, особисті та суспільні інтереси, зрозуміли, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до нього ставиться сама людина, наскільки професія відповідає її запитам і можливостям.
 

За проведений цікавий захід, особливу подяку від школярів та працівників служби зайнятості Хусщини висловлено начальнику відділу освіти Хустської райдержадміністрації Павлу Русину та директору Хустського професійного ліцею Івану Роману.
                                          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь