Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Презентація роботодавця: товариства «Берег-кабель ГМБХ»

Дата: 05.12.2018 08:14
Кількість переглядів: 885

Фото без описуЦими днями, в приміщенні Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, для безробітних, відбулася Презентація роботодавця: товариства «Берег-кабель ГМБХ», робочі цехи якого знаходяться в м. Хуст по вулиці Івана Франка, 186. Мета заходу – надати вичерпну інформацію для клієнтів служби зайнятості безпосередньо від самих роботодавців якнайбільшій аудиторії та, за можливості, з демонстрацією продукції чи виробів підприємства.

Директор Хустського підрозділу товариства Артур Андрашко розповів присутнім про саме підприємство, про професію «в’язальник схемних джгутів, кабелів та шнурів». Безробітні мали можливість детально ознайомитись не тільки з продукцією, яку виготовляють працівники, а й з умовами праці на підприємстві, обов’язками працівників, можливостями навчання на виробництві, рівнем заробітної плати та пакетом соціальних умов та гарантій.Фото без опису

Цього дня, така-ж зустріч - Презентація товариства «Берег кабель ГМБХ», була проведена для студентів-випускників Закарпатського лісотехнічного коледжу національного лісотехнічного університету України.

Всього, заходи відвідали 29 безробітних та 47 студентів. Претендентів на вакантні посади, яких зацікавили пропозиції роботодавця, запросили для проходження співбесіди, з метою подальшого працевлаштування та можливості проходження стажування безпосередньо на робочому місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь