Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Хусті вшанували пам'ять загиблих захисників України

Дата: 29.08.2022 16:04
Кількість переглядів: 171

Фото без опису29 серпня Україна вшановує пам’ять захисників, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення. На полях, в яких рясно майоріли соняшники, проявився масовий героїзм українських добровольців і військових. На жаль, ціна того спротиву була надто високою… Сьогодні кожен українець може подякувати загиблим воїнам, виявити пошану, висловити підтримку їхнім сім’ям, рідним та побратимам.

З цієї нагоди в Хусті провели меморіальні заходи за участю керівництва Хустської РВА, учасників бойових дій, представників державних та силових структур краю. Присутні вшанували пам’ять українських оборонців хвилиною мовчання. У глибокій скорботі згадували неоціненний подвиг захисників із Хустщини, які віддали власне життя за цілісність України і наш спокій. До підніжжя пам’ятника Героїв Небесної Сотні в парку Героїв Майдану покладали квіти та свічки.

Війна забирає найкращих. Але вони назавжди залишаються для нас духовними орієнтирами, уособленням сили, витримки та мужності.

Вічна слава та світла пам'ять Героям! Ми не забудемо!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь