Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпатські БТІ долучать до Державного реєстру речових прав

Дата: 25.08.2022 09:07
Кількість переглядів: 212

Фото без описуЗакарпатська область бере участь у пілотному проєкті Мін’юсту з реєстрації речових прав онлайн. Про це інформує заступник голови ОВА Олександр Пацкан. 

«Ініціатива спростить процес реєстрації майна, яке було придбане до 2013 року. Раніше для того, щоб робити якісь дії з такими об’єктами власності, потрібно було подавати чимало паперових запитів. Тепер процедура проходитиме в декілька кліків через Дію», – наголосив Олександр Пацкан. 

Особливості запровадження проєкту в Ужгороді та районі обговорили на нараді заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан, заступник міського голови Василь Пинзеник, керівник КП «Архітектурно-планувальне бюро» Ужгородської міськради Даніелла Геворкян та інші.

Як зауважив Олександр Пацкан, для реалізації проєкту найближчим часом всі БТІ області долучать до Державного реєстру речових прав.  

«Режим Paperless оптимізує роботу фахівців, котрі займатимуться цим напрямком і полегшить взаємодію людей з державою», – резюмував заступник очільника області.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь