Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 2021 році в області збудували та реконструювали 18 об'єктів медичного спрямування

Дата: 03.02.2022 10:47
Кількість переглядів: 230

Фото без описуСучасні просторі приміщення, передове обладнання для якісного медичного обслуговування — все це стало доступним для закарпатців завдяки ініціативі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Голова облдержадміністрації Віктор Микита повідомив, що протягом 2021 року в області реалізували 18 проєктів, спрямованих на покращення та розбудову закладів охорони здоров'я.

«У восьми приймальних відділеннях опорних лікарень провели реконструкцію, і вже зараз тут надають широкий спектр медичних послуг та проводять обстеження на спеціалізованому устаткуванні», — зауважив очільник краю.

За його словами, аби якість надання медичної допомоги у сільській місцевості стала кращою, збудували 8 амбулаторій у різних куточках Закарпаття.

Також ремонті роботи виконували і в інших закладах охорони здоров'я. Мова про Обласний протипухлинний центр, де влаштували потужний лінійний прискорювач, і Центр нейрохірургії та неврології у м. Ужгород, де невдовзі запрацює сучасний ангіограф.

«Крок за кроком розбудовуємо медичну інфраструктуру, створюємо усі умови для комфортної роботи фахівців та якісного лікування пацієнтів», — наголосив Віктор Микита.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь