Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Туристичний потенціал Закарпаття презентували на Міжнародній виставці «ТурЕкспо»

Дата: 25.10.2021 12:24
Кількість переглядів: 217

Фото без описуДнями у межах Львівського форуму індустрії туризму та гостинності відбулася щорічна Міжнародна туристична виставка «ТурЕкспо», на якій презентували туристичний потенціал Закарпаття. Про це повідомив заступник голови ОДА Ігор Шинкарюк.

Локальну продукцію краю представили на виставковому стенді управління туризму та курортів облдержадміністрації, туристичний комплекс «Теплі води», туристично-інформаційний центр «Rakhiv life», замок «Паланок», Закарпатська угорська туристична рада, аквапарк «Карпатія» та «Chateau Chizay».

За словами Ігоря Шинкарюка, загалом на стадіоні «Арена Львів» зібралися представники понад 70 компаній із різних областей України, а також із Литви та Польщі. Вони поділилися досвідом промоції магнітів, створення маршрутів та розробки туристичних проєктів.

«Важливо долучатися до таких заходів, адже ми не тільки показуємо свою продукцію, а й ділимося напрацюваннями. Окрім цього, великою перевагою стала участь закордонних фахівців у виставці. Такі ініціативи сприяють просуванню нашого продукту на міжнародний ринок», – підкреслив Ігор Шинкарюк.

У межах виставки також провели Четвертий форум туристичних інформаційних центрів, Шостий Львівський форум готелярів та рестораторів 2021-2022: «Еволюція індустрії гостинності», панельну дискусію «Туризм 21-22. Нові тренди та можливості!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь