Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ

Дата: 23.09.2020 11:45
Кількість переглядів: 1005

Фото без описуУ суботу, 26 вересня, у м.Ужгород (площа Театральна) відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів-захисників України “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”.

Проведення Забігу закладає щорічну традицію вшанування пам’яті Захисників, що віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Саме цього дня, під час проведення Забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати побратима чи посестру,батька чи мати, сина або доньку, чоловіка чи дружину, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті та у серцях нашого народу Героями.

Організаторами заходу виступають: Закарпатський центр "Спорт для всіх", Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, Центр допомоги учасникам АТО при Закарпатській ОДА, відділ Міністерства ветеранів у Закарпатській області.

Участь у забігу безкоштовна.

Реєстрація розпочнеться о 9:00 на площі Театральній.

Старт забігу о 10:00.

Всі учасники забігу подолають дистанцію протяжністю 2 км. (один круг набережнами навколо річки Уж), кожному з учасників буде видано номер з вписаним іменем загиблого закарпатця - Героя України.

Запрошуємо всі військові та правоохоронні формування, спортивні, трудові колективи, громадські об`єднання, студентство, волонтерів, ветеранів війни, учасників АТО/ООС, родини загиблих захисників та загалом всіх мешканців міста приєднатись до заходу та вшанувати пам`ять полеглих Героїв Української Держави.

Контактні номери телефонів для уточнення інформації: 050-540-15-32 (Балашов Іван), 050-458-15-51 (Станко Олександра), 050-107-44-88 (Грін Олександр)

Також, в рамках всеукраїнського щорічного забігу на честь загиблих героїв АТО/ООС, громадська організація "Відродження України-Закарпатської області" проводитиме збір благодійних пожертв на пл.Театральній для лікування дитини учасника АТО Салцевича Аліка. Його маленькій донечці Анні (2018 р.н.), поставили страшний діагноз - спинально-мязева атрофія. Лікування цього захворювання дуже довготривале і дороговартісне. Тільки для першого етапу родині потрібно не менше 450 тисяч євро. ГО "Відродження України-Закарпатської області" звертається до всіх небайдужих громадян: давайте разом підтримаємо родину та подаруємо Ганусі шанс на нормальне життя.
Кошти для лікування можна також переводити за наступними  реквізитами: Карта ПРИВАТ БАНКУ 4731 2191 2130 3030 Салцевич Алік Григорович (батько дитини), 4731 2191 2212 2207 Салцевич Татьяна Василівна (мати дитини).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь