Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Москаль розпорядився забезпечити повернення «євроблях»

Дата: 26.11.2018 16:06
Кількість переглядів: 655

Фото без описуГолова облдержадміністрації підписав розпорядження «Про забезпечення повернення громадян України на територію України», яке стосується пересічників, котрі виїхали за межі України до вступу закону про легалізацію автомобілів з іноземною реєстрацією в законну силу.

 

Як ідеться в документі: «Територіальним органам Державної прикордонної служби, головному управлінню Державної фіскальної служби у Закарпатській області забезпечити можливість повернення громадян України, які виїхали за межі України на транспортних засобах іноземної реєстрації, до набрання чинності Закону України від 23 листопада 2018 року №2612-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України».
Нагадаємо, що в ході зустрічі керівництва ОДА з пересічниками Геннадій Москаль пообіцяв підключитися до розв’язання питання з «євробляхами», що виникли після вступу в дію законодавчих змін. Однак повністю проблему може вирішити тільки Верховна Рада шляхом внесення змін у вже діючий закон.



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь