Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У місті Хуст відбулися пам’ятні та урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 18.02.2019 10:16
Кількість переглядів: 1029

Фото без опису15 лютого з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у місті Хуст відбулися пам’ятні та урочисті заходи. Колишні воїни-афганці та представники влади Хустщини прийшли, щоб вшанувати та віддати честь тим, хто гордо ніс військову службу, схилити голови перед світлою пам’яттю та висловити глибоку повагу тим, хто пройшов вогненними шляхами Афганістану та інших країн.

Священнослужителі Свято-Вознесенської церкви відслужили панахиду за полеглими у ході афганської війни та тими, хто віддав своє життя за незалежність і цілісність України на Сході та під час Революції Гідності.

Урочисті заходи продовжилися концертною святковою програмою. З вітальними словами виступили поважні гості області та представники влади Хустщини. Також воїнів-інтернаціоналістів відзначили пам’ятними нагородами.

З нагоди річниці голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій подарував Хустській міськрайонній організації Української спілки воїнів Афганістану прапор. Відтепер він буде гордо майоріти над ветеранами-афганцями під час всіх заходів, що будуть проводитися.

Тридцята річниця виведення військ із Афганістану – важлива подія не тільки в житті тих, хто був причетний до цієї військової кампанії, а й для всіх українців, особливо за часів такого непростого сьогодення нашої держави.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь