Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОНАД ДВА МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ НАДІЙШЛО ДО БЮДЖЕТІВ МІСЦЕВИХ РАД ЗАКАРПАТТЯ ЗАВДЯКИ ЗЕМЕЛЬНИМ ТОРГАМ ПРОВЕДЕНИМ МИНУЛОГО РОКУ

Дата: 15.01.2019 08:13
Кількість переглядів: 786

Упродовж 2018 року, Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області, на земельних торгах продано право оренди на 55 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. За результатами продажу до бюджетів відповідних місцевих рад Закарпаття надійшло 2 мільйона 239,1 тисяча гривень.

Загальна площа переданих в оренду земельних ділянок склала 1355,0  гектарів. Ці землі використовуватимуться для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для ведення фермерського господарства.

Сьогодні, на веб-сайті Держгеокадастру України розміщено перелік 73 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 1097,3 гектара, які знаходяться на території Закарпатської області та право на які буде виставлено на земельні торги.

Окрім того, розміщено оголошення щодо проведення земельних торгів на 32 земельні ділянки на загальну площу 259,4 гектара на території Виноградівського, Воловецького, Іршавського, Свалявського, Мукачівського, Ужгородського та Хустського районів.

Додатково: З переліком земельних ділянок та інформацією про проведення земельних торгів можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держгеокадастру України http://land.gov.ua/ у розділі «Земельні аукціони».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь